Plase rulou

Plase rulou Ilfov si Bucuresti

plase rulou
Plase rulou

Plase Rulou

Plasele Rulou ofera protectie impotriva tanarilor, mustelor si a altor insecte. Pe langa confortul asigurat, aceste plase rulou ne protejeaza si impotriva bolilor pe care le pot purta aceste insecte. Eficienta ecranului protector al plasei este data de marimea ce opresc tantarii dar permit circularia aerului in camera.

Plase rulou de tantari

Plase rulou - sunt plasele care se trag dint-o caseta aflata de obicei in partea superioara a ferestrei.

Plasele rulou sunt construite cu profile de aluminiu. Ecanul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele rulou au avantajul ca nu trebuiesc demontate in anotimpul rece.

Un avantaj constructiv al acestor plase rulou il constituie inchiderea care nu se face cu blocatori stanga dreapta ci pe intreaga parte de jos - aluminiu pe aluminiu, fara a exista riscul de a se deteriora.

Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilui de plasa de tantati: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formeaza plasa rulou pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)

Plasele pe balamale sunt folosite la ferestre si usi. Pentru usi exista optiunea unui profil de aluminiu mai lat pentru a evita dereglarea acestora.

Pentru usile cu maner in exterior este nevoi de adaugarea unui precadru din aluminiu pentru a departa plasa de maner. Acest precadru poate fi alb, maro sau gri antracit. La cerere se

Alte modele de plase de insecte:

 

Produse si servicii

Solicita acum un specialist

Peronalul nostru va sta la dispozitie pentru masuratori si montaj plase insecte rapid, reglaje termopane, reparatii termopane, masuratori si montaj tamplarie PVc si Aluminiu.