Plase plisse

Plase plisse

Plasa tantari plisse, Plase plisse

Plase plisse

Plasele de tantari ofera protectie impotriva tanarilor, mustelor si a altor insecte. Pe langa confortul asigurat, aceste plase plisse ne protejeaza si impotriva bolilor pe care le pot purta aceste insecte. Eficienta ecranului protector al plasei este data de marimea ce opresc tantarii dar permit circularia aerului in camera.

Plase plisse pentru usi

Plasa tantari plisse, Plase plisse usa
Plasa tantari plisse, Plase plisse usa - ReparatiiTamplariePVC.ro

Plase tantari plisse

Plase Plisse sunt plasele cele mai folosite le usile cu o deschidere sau cu 2 deschideri.

Plasele plisse sunt construite cu profile de aluminiu. Ecanul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele plisse au avantajul ca nu trebuiesc demontate in anotimpul rece.

Acest tip de plase de insecte nu are arc ca plasele rulou ceea ce ii confera un avantaj major in confortul utilizarii. Deschiderea se face foarte simplu si usor fiind un tip de plasa potrivit pentru usile de terasa.

Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilui de plasa de tantati: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formeaza plasa plisse pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)

Sunt folosite plase plisse la ferestre si usi. Pentru usi exista optiunea unui profil de aluminiu mai lat pentru a evita dereglarea acestora.

Pentru usile cu maner in exterior este nevoi de adaugarea unui precadru din aluminiu pentru a departa plasa de maner. Acest precadru poate fi alb, maro sau gri antracit. La cerere sepoate vopsi si in alte culori.

Alte modele de plase de insecte:

  • Plase tanatri balamale – se strang intr-o caseta in partea superioara
  • Plase rulou – recomandate pentru usi glisante sau usi de dimensiuni mari. Se pot face in 2 canate.

 

Produse si servicii

Solicita acum un specialist

Peronalul nostru va sta la dispozitie pentru masuratori si montaj plase insecte rapid, reglaje termopane, reparatii termopane, masuratori si montaj tamplarie PVc si Aluminiu.