Plase tantari

Plase tantari Ilfov si Bucuresti

plase tantari Ilfov

Plase Tantari

Plasele de tantari ofera protectie impotriva tanarilor, mustelor si a altor insecte. Pe langa confortul asigurat, aceste plase tantari ne protejeaza si impotriva bolilor pe care le pot purta aceste insecte. Eficienta ecranului protector al plasei este data de marimea ce opresc tantarii dar permit circularia aerului in camera.

Plase tantari balamale

Plase tantari balamele - sunt cele mai cunoscute deoarece sunt o solutie de plase tantari ieftine.

Plasele de tanti pe balamale sunt cunstruite cu profile de aluminiu, imbinate cu coltari vizibili sau ascunsi. Ecanul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele au minim doua balamle, un clips de inchidere si un maner. Pentru dimensiuni mai mari aceste accesorii se pot suplimenta.

Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilui de plasa de tantati: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formeaza plasa de insecte pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAl (aproximativ 220 de culori)

Plasele pe balamale sunt folosite la ferestre si usi. Pentru usi exista optiunea unui profil de aluminiu mai lat pentru a evita dereglarea acestora.

Pentru usile cu maner in exterior este nevoi de adaugarea unui precadru din aluminiu pentru a departa plasa de maner. Acest precadru poate fi alb, maro sau gri antracit. La cerere se

Alte modele de plase de insecte:

  • Plase rulou - se strang intr-o caseta in partea superioara
  • Plase rulou orizontal - e strang intr-o caseta in partea laterala - de obicei folosite la usi
  • plase plisse - recomandate pentru usi glisante sau usi de dimensiuni mari. Se pot face in 2 canate.

 

Produse si servicii

Solicita acum un specialist

Peronalul nostru va sta la dispozitie pentru masuratori si montaj plase insecte rapid, reglaje termopane, reparatii termopane, masuratori si montaj tamplarie PVc si Aluminiu.